Tu última hora

Curtmetratge realitzat pels i les participants al taller de cinema desenvolupat a la primera edició de les jornades Activa la Nit 2013. Unes jornades d’oci nocturn alternatiu organitzades per l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelldefels i el Pla de Millora Integral del barri de Vista Alegre. La iniciativa neix amb l’objectiu d’oferir al jovent una proposta d’activitats socioculturals i esportives en un horari diferent

L’Ajuntament de Castelldefels, des de l’àrea municipal de Serveis Socials i el Pla de Barris de Vista Alegre, ha organitzat unes jornades d’oci nocturn alternatiu per a joves anomenades Activa la Nit. La proposta compta amb la col·laboració de diverses entitats juvenils i culturals de la ciutat.

Es tracta d’unes jornades que neixen amb l’objectiu d’oferir al jovent una proposta d’activitats socioculturals i esportives en un horari diferent. Aquestes jornades van tenir lloc els passats divendres 21 i dissabte 22 de desembre al centre Frederic Mompou (16 – 2 h), amb excepció dels tornejos esportius que es van disputar a la pista esportiva de l’antiga escola Vista Alegre.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme