Home » Parlem amb l’alcaldessa

 • Parlem amb l’alcaldessa – Desembre 2021

  Parlem amb l’alcaldessa – Desembre 2021

  El programa de Ràdio Castelldefels 98.0 FM i CastelldefelsTV.org “Parlem amb l’alcaldessa”, on l’alcaldessa acostuma a parlar sobre l’actualitat del municipi, torna un mes més de manera presencial el 8 de desembre en directe des dels estudis de Ràdio Castelldefels. L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, respondrà a les preguntes que li formuli la conductora habitual de l’espai, la periodista Ana López.

 • Parlem amb l’alcaldessa – Novembre 2021

  Parlem amb l’alcaldessa – Novembre 2021

  El programa de Ràdio Castelldefels 98.0 FM i CastelldefelsTV.org “Parlem amb l’alcaldessa”, on l’alcaldessa acostuma a parlar sobre l’actualitat del municipi, torna un mes més de manera presencial aquest 10 de novembre en directe des dels estudis de Ràdio Castelldefels. L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, respona les preguntes que li formuli el conductor de l’espai, en aquesta ocasió el periodista Sergi Hernández.

 • Parlem amb l’alcaldessa – Octubre 2021

  Parlem amb l’alcaldessa – Octubre 2021

  El programa de Ràdio Castelldefels 98.0 FM i CastelldefelsTV.org “Parlem amb l’alcaldessa”, on l’alcaldessa acostuma a parlar sobre l’actualitat del municipi, torna un mes més de manera presencial aquest 13 d’octubre en directe des dels estudis de Ràdio Castelldefels. L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, respondrà a les preguntes que li formuli la conductora de l’espai, la periodista Ana López.

 •  
 • Parlem amb l’alcaldessa – Setembre 2021

  Parlem amb l’alcaldessa – Setembre 2021

  El programa de Ràdio Castelldefels 98.0 FM i CastelldefelsTV.org “Parlem amb l’alcaldessa”, on l’alcaldessa acostuma a parlar sobre l’actualitat del municipi, torna un mes més de manera presencial el 8 de setembre (12h), en directe des dels estudis de Ràdio Castelldefels. L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, respon a les preguntes que li formula el conductor de l’espai, en aquesta ocasió el periodista Sergi Hernández.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme