Vista Alegre tanca l’Activa l’Estiu 2013 amb una elevada participació per part del veïnat del barri

Aquest programa ha estat organitzat per l’Oficina del Pla d’Intervenció Integral de Vista Alegre juntament amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelldefels

El programa “Activa l’Estiu” va finalitzar el passat 9 d’agost, després d’un mes d’intensa activitat en diferents espais del municipi i de fora d’aquest. Aquest programa ha estat organitzat per l’Oficina del Pla d’Intervenció Integral de Vista Alegre juntament amb els Serveis Socials de l’Ajuntament de Castelldefels. La iniciativa ha integrat tot un seguit d’activitats esportives i d’oci alternatiu amb l’objectiu d’oferir noves propostes lúdiques i culturals al veïnat alhora que es dinamitza la convivència ciutadana al barri.

Entre les activitats realitzades, cal destacar el Cinema a la Fresca (infantil i per a tots els públics) i el futbol a la pista de l’antiga escola Vista Alegre, les sortides a la platja i de Bivac a Ripoll, i els diferents tallers i espais de sales obertes habilitades al Frederic Mompou durant les nits d’aquesta passada edició.

A més de l’alta participació a les activitats, cal destacar l’alt grau d’implicació per part dels veïns i veïnes del Barri de Vista Alegre en l’organització d’activitats, com un torneig de futbol i una gimcana infantil a la pròpia pista de Vista Alegre.

Al vídeo adjunt a la notícia pots veure un resum del que ha estat aquesta edició de Activa l’Estiu i les diferents activitats que ha integrat el programa.

 
 
Ajuntament de Castelldefels
Ajuntament de Castelldefels
Castelldefels Turisme